top of page
Tekopojat Oy:n rakentama puuliiteri luonnonpuistossa.

LUONTOPALVELUT

Tekopojat Oy toteuttaa rakennus- ja ylläpitopalveluja erilaisissa luontokohteissa kuten kansallispuistoissa ja luonnonsuojelualueilla. Teemme myös yrityksille puiden kaatoa haastavista paikoista nostokorityönä.

Työmme jälkeä pääsee ihailemaan Limingan luontokeskuksen alueella, josta löydät toteuttamamme räystäspääskyshotellin sekä oppimisympäristön, jonka maanrakennustyöt olivat Tekopoikien käsialaa. Lisäksi olemme toteuttaneet lukuisia kunnostusprojekteja muun muassa Rokuan kansallispuistossa ja Sanginjoen luonnonsuojelualueella.

VUOKRAKALUSTOMME YRITYKSILLE

mönkijä (2).jpg

CAN-AM 650

Käytössämme on Can-Am 650 cc mönkijä, johon on renkaiden lisäksi saatavilla telat talvikäyttöön tai liikuttaessa haastavassa maastossa. Mönkijän lisäksi meillä on vuokrata sähköhydraulisella kipillä oleva mönkijän peräkärry.

Nätti-Jussi.jpg

NOSTURILAUTTA NÄTTI-JUSSI

Tekopojat Oy vuokraa vesirakentamiseen 18 ton kantavuuden ruoppauslauttaa. Lautta on mahdollista varustaa eri tarpeiden mukaan. Lautan tiekuljetukseen oma kalusto. Lautan koko 9 x 5,5m, nostoteho 2,5t, toimintasäde 7,5m ja rakennusvuosi 1997.