top of page
Tekopojat Oy:n Sisu -kuorma-auto metsässä järven rannalla.

TUTUSTU TEKOPOIKIIN

Tekopojat Oy on kolmen idearikkaan ammattilaisen taidonnäyte siitä, mitä parhaimmillaan on yhteistyö, kun yhdistetään eri alojen osaajia aina tiedosta ja taidosta toteutukseen. Työmme lisäarvo on tilaajalle kokonaisvaltainen hankkeen toteutus suunnittelusta luovutukseen. Yhtiömme kivijalka perustuu asiakaslähtöisyyteen sekä sovittujen töiden sitoutumiseen.

KEITÄ HE OVAT?

Juho Rantapelkonen

Juho on toiminut yrittäjänä Tekopojat-nimellä jo yli viidentoista vuoden ajan. Tekopojat Oy:tä edeltävät yritykset Tekopojat T:mi ja Tekopojat Ay entisine liikekumppaneineen keskittyivät rakennusalan kaluste- ja erikoisasennuksiin. Juhon vahvuus onkin sitä myötä rakennusalan kokemus ja käsillä tekemisen taito. Kokemusta löytyy esimerkiksi vaativien julkisten tilojen, koulujen, hotellien, kerros- ja pientalojen rakennuskohteista. Pitkän linjan yrittäjänä Juholla on monta, erikoista rautaa tulessa ja eri sattumusten myötä päätti myös kehittää osaamistaan opiskelemalla tradenomiksi.

Lassi Rantapelkonen

Lassilla on niin käytännön kokemusta, kuin työn kautta saavutettua pätevyyttä hyödynnettävänä yrityksen toiminnassa. Hän on vesirakennusalan ammattilainen, joka on työskennellyt maailman seitsemällä merellä. Niillä merillä ei ole auttanut soittaa tekniseen tukeen, vaan asiat on täytynyt ratkaista omin voimin. Lassin vahvuutena on tekninen ymmärrys niin koneista ja niiden tekniikasta, kuin laajoista työkohteista aina suunnittelusta toteutukseen. Pätevyydeltään Lassi on työteknikko ja ylipanostaja.

Tuomas Visuri

Siinä missä Juho ja Lassi tietävät, kuinka asiat pitää tehdä ja taitavat käytännön toteutuksen, taustalla projektin laskee, miettii ja suunnittelee Tuomas. Hänellä on Juhon tavoin pitkä ura yrittäjänä sekä laaja-alaista kokemusta niin työturvallisuus-, laatu- kuin ympäristöasioidenkin johtamisesta erityisesti teollisuus- ja kuljetusalan yrityksissä. Koulutukseltaan Tuomas on tekniikan diplomi-insinööri.

Tekopojat  LOGO ISO.png

Kotipaikkamme sijaitsee Limingassa, Pohjois-Pohjanmaalla, josta vastaamme myös kauempaa tuleviin haasteisiin niin Suomessa kuin muualla maailmassa.

bottom of page